Egy kis történelem

Az ecetfogyasztásnak évezredes múltja van Európában. Hippokratész óta a gyógyászatban kiemelt szereppel bírt, jótékony és fertőtlenítő hatása miatt már a római hadseregben is elterjedt a használata. A gladiátorok is fogyasztották stimuláló és egyéb kedvező hatásai miatt. Napóleon idejében a francia sereg katonái szintén rendszeresen használták egészségük megőrzése érdekében.

Ecetfogyasztás

A jó minőségű ecet rendszeres fogyasztása

  • … segíti az emésztést, csökkentve a teltségérzetet, puffadást,
  • … felgyorsítja az anyagcserét, gátolja a zsírlerakódásokat, ajánlott fogyókúrás étrendhez,
  • … jótékony hatással lehet a vércukorszintre.

Miért előnyös SHRUBBIE-t fogyasztani?

Nemkívánatos izomgörcsök elkerülése

A nyomelemekben és almaecetben gazdag SHRUBBIE-t érdemes edzés előtt fogyasztani, segítheti megakadályozni az izomgörcsöket, pótolva az edzés alatt verejtékben elvesztett elektrolitokat.

Energetizálás, zsírégetés

A SHRUBBIE jelentős mennyiségű almasavat tartalmaz, amelynek kutatások szerint jelentős szerepe lehet a szervezet zsírégető folyamataiban. Az almasav a fáradtságot és gyengeséget okozó toxinok lebontásával is jelentősen növelheti a szervezet energiaszintjét.

Diétás és fogyókúrás étrendek kiegészítése

A SHRUBBIE almaecet és borecet tartalmának köszönhetően jótékonyan hathat az anyagcsere-folyamatokra, segítheti az emésztést. Alacsony gyümölcscukor tartalma nem terheli a szervezet.

Pozitív hatás a PH-egyensúlyra

Alkalizáló hatásának köszönhetően a SHRUBBIE segítheti a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítását.